Grafički dizajn

Grafički dizajn

Ako želite da napravite unikatan brend, koji će biti moderan i prepoznatljiv, nudimo vam usluge grafičkog dizajna. Naš celokupni tim do detalja planira rešenja koja će najbolje oslikati vašu viziju.

Grafički dizajn je kostur.

Kada razmišljate o tome šta čini brend, prirodno je početi od vizuelnih znakova: logotipa, zaglavlja, vizitkarta, veb lokacija. Istina, ovi elementi su samo osnovni skelet onoga što čini jak brend. Sjajni dizajneri su čuvari vašeg vizuelnog identiteta, vodeći računa da svaki element – boje, oblici, tipografija i da, logotip – bude ubedljiv i dosledan u svim okruženjima.

 

Kada se uradi kako treba, grafički dizajn osigurava da sve bude kohezivno i na svom pravom mestu, kao ispravan radni skelet. 

 

Brendiranje je telo i duša.

 Ali, naravno, posao ne može da funkcioniše samo na kostima. Da bi se metafora nastavila, brendiranje je celo telo. Ne samo nečije mišiće i odeću, već i nečija uverenja, ponašanje i ličnost. Radi se o svemu, od načina na koji vaša korisnička podrška odgovara na telefon do fotografije u vašoj prodajnoj platformi.

Brendiranje je svaka akcija koju čini korporativno telo, a umetnost brendiranja čini taj pokret što je moguće promišljenijim i harmoničnijim.

Grafički dizajn i brendiranje su neraskidivo povezani. Estetika ne znači ništa bez čvrste strategije, a čvrsta strategija ništa ne znači ako se ne može izraziti. Kao agencija, mi stalno moramo da balansiramo ove dve sile. Ponekad to znači da birate između nečeg lepog i nečeg svrsishodnog.

U savršenom svetu, možete da izvučete najbolje iz oba sveta, ali na kraju dana, svaka odluka mora biti doneta u službi dodavanja dubine brendu.

Usluge grafičkog dizajna:

  1. Dizajn logoa
  2. Dizajn vizit karti
  3. Dizajn flajera
  4. Dizajn slajdera i promo banera

Dodatne usluge:

  • Održavanje sajta
  • Kreiranje sadržaja za sajt
  • Optimizacija sadržaja - SEO
  • Promocija na društvenim mrežama
  • Promocija na Google-u
  • Kreiranje marketing plana

Proces kreiranja sajta

Kako kod nas izgleda proces izrade web sajta

Kreativna faza

Mapiranje sajta, razvoj sadržaja, fontovi, boje i prvi feel sajta

Faza razvoja

Faza razvoja je primenjivanje usvojenih ideja iz faze jedan

Testiranje

Testiranje linkova, veličine ekrana, CTA button-a, kontakt formi itd..

Faza pokretanja

Prelazak u LIVE, unapredjivanje seo strategije, poslednje izmene