Izrada internet prodavnice

Izrada online shopa

Prodajte svoje proizvode i prihvatite plaćanja kreditnom karticom od kupaca. Sve što vam je potrebno za pokretanje uspešne maloprodajne veb stranice.

Ukoliko vas interesuje prodaja proizvoda ili usluga ili online prezentacija vaše firme od nas ćete uvek dobiti najbolje rešenje. Pored kreiranja web sajta ponudićemo vam i pakete uslugu koji obuhvataju marketing usluge. Nakon pokretanja sajta tu smo za vas za tehničko održavanje i marketing usluge.

Izrada internet prodavnice

Počnite tako što ćete izabrati neku od preko sto zapanjujućih tema za sajt. Potpuno prilagodljiv, zatim možete oblikovati i formirati odabrani šablon kako bi odgovarao vašem poslovanju dodavanjem logotipa, promenom boja, odabirom prelepih fontova i još mnogo toga!

 

Sa sigurnim hostingom i modernizovanom pozadinskom administrativnom podrškom, mi činimo da rad vaše web stranice za e-trgovinu bude brz i lak. Osim toga, imate potpunu kontrolu nad izgledom vašeg web shopa.

Prodajte svoje proizvode na mreži

-Prodajte svoje proizvode na mreži
-Prihvatite kreditne kartice i digitalna plaćanja
U svetu e-trgovine, pravilno prihvatanje kreditnih kartica i obrada plaćanja može biti nezgodno. Ali kada odaberete nas, plaćanje kreditnim karticama činimo jednostavnim i integrišemo se sa preko 100 platnih prolaza.

Tehnička podrška

Znamo da vam prodaja na mreži može biti novost i zato imamo tim za podršku. Kontaktirajte  podršku putem e-pošte ili telefona, kad god vam je potrebna pomoć, bilo da imate određeno pitanje ili tražite opšta uputstva.

 

Menadžment sadžaja

Dodajte nove veb stranice, kreirajte postove na blogu i upravljajte svojim sadržajem preko  CMS-a ili to prepustite nama.

 

Analitika prodavnice

Otkrijte sve što treba da znate o posetiocima weba kroz alate Google analitike za  e-prodavnicu.

 

Besprekorno naručivanje

Pratite svaku porudžbinu i bezbedno naplaćujte sa kreditne kartice klijenata.

 

Marketing

Poboljšajte način na koji plasirate svoje maloprodajno poslovanje na mreži uz pomoć  ugrađenih kodova kupona, testiranja i SEO-a.

Izrada sajta od strane našeg tima podrazumeva:

 1. Unikatan i moderan dizajn
 2. Maksimalnu funkcionalnost svih elemenata
 3. Instalaciju dodataka za povećanje bezbednosti
 4. Integraciju sa društvenim mrežama
 5. Jednostavno ažuriranje
 6. Bezbednost podataka
 7. Backup podataka

Dodatne usluge:

 • Održavanje sajta
 • Kreiranje sadržaja za sajt
 • Optimizacija sadržaja - SEO
 • Usluge grafičkog dizajnera
 • Promocija na društvenim mrežama
 • Promocija na Google-u
 • Kreiranje marketing plana